Szolgálólányok ébresztik Amerikát

Megvolt február 3-án (nálunk 4-én, hajnalban) a világ legnagyobb érdeklődésére számot tartó sporteseménye, a Super Bowl újabb kiadása, ami jó alkalom arra, hogy a reklámszüneteiben különböző stúdiók nagyon sok pénzért promózzák a soron következő produkcióikat. Idén a Disney és Jordan Peele „mentek nagyot”, de a nagyágyúkon túl néhány sorozathoz is kijött néhány rövid előzetes.

A Handmaid’s Tale harmadik évadának rövid teasere például azért is érdekes, mert inkább üzenet értékű és provokáló, mintsem népszerűsítő, hiszen főműsoridőben milliók képernyőjén jelent meg a Wake up Amerika! (Ébredj Amerika!) üzenet, aminek az iróniáját nem lehet elvitatni a sorozat történetének ismeretében.

Kaptunk új előzetest a Toy Story negyedik részéhez, az Avengers utolsó felvonásához, a Captain Marvelhez, az Alita: Battle Angelhez, Jordan Peele új horrorjához, de olyan sorozatokat is bepromóztak mint a szintén Jordan Peele által feltámasztott Twillight Zone, a Netflixre érkező Our Planet címet viselő dokusorozat, vagy éppen az Amazonra érkező Hanna, amelynek már nézhető is az első része.

A Trónok Harca rajongók pedig igazi előzetes helyett be kellett érjék egy Bud Light reklámmal.

Aki az összes Super Bowl előzetesre kíváncsi, ide kattintson. Az alábbiakban mi is megmutatunk néhányat.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s